Experții Sancos explică: cum să vă dați seama că sunteți infectat cu COVID-19?

cov insta

La momentul actual diverse surse răspândesc o mulțime de informații false cu privire la Coronavirus și simptomele acestuia. Pentru a nu vă speria și pentru a nu răspândi informații false, dorim să vă reamintim că în conformitate cu datele Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), cele mai frecvente simptome sunt: febră și tuse uscată, stare de rău, tuse insoțită de expectorarea mucusului, dificultăți de respirație, dureri de gât, dureri de cap, dureri musculare, frisoane. Mai rar se observă greața și voma, congestia nazală și diareea.

Coronavirusul se transmite prin picături pe cale respiratorie (prin picături), (tuse și strănut), apoi prin contact (prin atingere).


Cum să vă protejați?
1) Spălați-vă pe mâini.
Spălați-vă întotdeauna pe mâini: când ajungeți la serviciu sau când vă întoarceți acasă. Șervețelele umede, gelurile și soluțiile dezinfectante sunt, de asemenea, potrivite pentru prevenirea riscului de contaminare.
2) Evitați locurile aglomerate. Păstrați distanța de 1 metru.
3) Nu vă atingeți fața cu mâinile.
Nu vă scărpinați (în special pe stradă) pe nas și pe ochi cu mâinile. Cel mai repede, virusul pătrunde în organism prin mucoase. Când strănutați, acoperiți-vă nasul și gura cu o batistă.
4) Folosiți măști pentru față.
5) Aerisiți regulat încăperile, efectuați curățenie umedă.

Să repetăm simptomele coronavirusului:
- slăbiciune
- creșterea febrei
- dificultăți de respirație
- tuse uscată
- dureri de cap
- greutate în piept
- dureri musculare
- durere în gât

 

Aveți grija de voi și de cei Dragi! 

 

01.01.2020

ALTE MATERIALE

Astăzi despre legendarul aparat Laser Lumenis M 22. Acest aparat nu doar promite, el chiar face minuni!   De când a fost procurat în cadrul Clinicii Sancos Laser Lumenis M22, rezultatele pacienților
Scolioza reprezintă o deformare permanentă a coloanei vertebrale, cauzată de o torsiune a vertebrelor. ❗️Netratată la timp, scolioza provoacă dureri acute, afectează funcțiile pulmonare, tulbură