Consultații la medicul neurolog

Consultații la medicul neurolog

Cea mai frecventă cauză a adresării la medicul neurolog în cadrul clinicii noastre o reprezintă durerile prezente la nivelul coloanei vertebrale, în special în zona cervicală și lombară, cât și durerile de cap.

Indiscutabil, aceste două simptome sunt strâns legate între ele și ne pot furniza informații importante despre modul de viață al pacientului: deseori e vorba de o postură incorectă și lipsa activității fizice.

De asemenea, la consultații cu medicul neurolog pacienții mai acuză amețeli, tulburări de somn, tremor, stări de nervozitate și anxietate.

În cadrul clinicii Sancos, pacienții beneficiază de o abordare individuală a problemelor neurologice, multidisciplinară, cu implicarea la necesitate a medicului imagist, ortoped-traumatolog, specialistului în kinetoterapie, procedurilor de reabilitare medicală și fizioterapie.
Pentru consultații și programări apelați +373 (22) 909 909

Sănătatea și frumusețea sunt de neprețuit!
Aveți încredere în cei mai buni.

 

21.01.2020 

 

ALTE MATERIALE

Astăzi despre legendarul aparat Laser Lumenis M 22. Acest aparat nu doar promite, el chiar face minuni!   De când a fost procurat în cadrul Clinicii Sancos Laser Lumenis M22, rezultatele pacienților
Scolioza reprezintă o deformare permanentă a coloanei vertebrale, cauzată de o torsiune a vertebrelor. ❗️Netratată la timp, scolioza provoacă dureri acute, afectează funcțiile pulmonare, tulbură