Consultații la medicul neurolog

Consultații la medicul neurolog

Cea mai frecventă cauză a adresării la medicul neurolog în cadrul clinicii noastre o reprezintă durerile prezente la nivelul coloanei vertebrale, în special în zona cervicală și lombară, cât și durerile de cap.

Indiscutabil, aceste două simptome sunt strâns legate între ele și ne pot furniza informații importante despre modul de viață al pacientului: deseori e vorba de o postură incorectă și lipsa activității fizice.

De asemenea, la consultații cu medicul neurolog pacienții mai acuză amețeli, tulburări de somn, tremor, stări de nervozitate și anxietate.

În cadrul clinicii Sancos, pacienții beneficiază de o abordare individuală a problemelor neurologice, multidisciplinară, cu implicarea la necesitate a medicului imagist, ortoped-traumatolog, specialistului în kinetoterapie, procedurilor de reabilitare medicală și fizioterapie.
Pentru consultații și programări apelați +373 (22) 909 909

Sănătatea și frumusețea sunt de neprețuit!
Aveți încredere în cei mai buni.

 

21.01.2020 

 

ALTE MATERIALE

Frigul este un adevărat inamic pentru piele. Cu excepția disconfortului psihologic pe care îl provoacă, cauzează și o serie de neplăceri fizice. Pielea este unul dintre primele organe care este
Constatarea infertilității este un moment dramatic în viața de familie, dar care poate fi depășit. Este stabilit diagnosticul de infertilitatea dacă o femeie nu poate să rămână însărcinată