Consultații la medicul neurolog

Consultații la medicul neurolog

Cea mai frecventă cauză a adresării la medicul neurolog în cadrul clinicii noastre o reprezintă durerile prezente la nivelul coloanei vertebrale, în special în zona cervicală și lombară, cât și durerile de cap.

Indiscutabil, aceste două simptome sunt strâns legate între ele și ne pot furniza informații importante despre modul de viață al pacientului: deseori e vorba de o postură incorectă și lipsa activității fizice.

De asemenea, la consultații cu medicul neurolog pacienții mai acuză amețeli, tulburări de somn, tremor, stări de nervozitate și anxietate.

În cadrul clinicii Sancos, pacienții beneficiază de o abordare individuală a problemelor neurologice, multidisciplinară, cu implicarea la necesitate a medicului imagist, ortoped-traumatolog, specialistului în kinetoterapie, procedurilor de reabilitare medicală și fizioterapie.
Pentru consultații și programări apelați +373 (22) 909 909

Sănătatea și frumusețea sunt de neprețuit!
Aveți încredere în cei mai buni.

 

21.01.2020 

 

ALTE MATERIALE

De ce optăm pentru implanturile Polytech Vă invităm la Clinică de Medicină Estetică SANCOS să faceți cunoștință cu produsele companiei germane POLYTECH Health & Aesthetics – unul dintre
Последствия covid-19 действительно существуют и дают о себе знать и одна из них это выпадение волос. В сети даже появился