Consultații la medicul neurolog

Consultații la medicul neurolog

Cea mai frecventă cauză a adresării la medicul neurolog în cadrul clinicii noastre o reprezintă durerile prezente la nivelul coloanei vertebrale, în special în zona cervicală și lombară, cât și durerile de cap.

Indiscutabil, aceste două simptome sunt strâns legate între ele și ne pot furniza informații importante despre modul de viață al pacientului: deseori e vorba de o postură incorectă și lipsa activității fizice.

De asemenea, la consultații cu medicul neurolog pacienții mai acuză amețeli, tulburări de somn, tremor, stări de nervozitate și anxietate.

În cadrul clinicii Sancos, pacienții beneficiază de o abordare individuală a problemelor neurologice, multidisciplinară, cu implicarea la necesitate a medicului imagist, ortoped-traumatolog, specialistului în kinetoterapie, procedurilor de reabilitare medicală și fizioterapie.
Pentru consultații și programări apelați +373 (22) 909 909

Sănătatea și frumusețea sunt de neprețuit!
Aveți încredere în cei mai buni.

 

21.01.2020 

 

ALTE MATERIALE

Astăzi vrem să vă prezentăm doctorul Guzun Eugenia - endocrinolog la clinica Sancos, specializat în diagnosticul și tratamentul bolilor sistemului endocrin.  dr. Guzun a studiat la Universitatea
Amigdalita nu e o oarecare durere în gât. Cei care suferă de această boală suportă un adevărat chin la fiecare înghițitură. Aceasta este o boală infecțioasă, foarte frecventă la copii,