PREGĂTIREA PENTRU SARCINĂ

PREGĂTIREA PENTRU SARCINĂ

Pentru a vă asigura o sarcină fără complicații și un copil sănătos, este recomandabil să vă pregătiți din timp de apariția unui nou membru a familiei.

Cel mai corect este să o faceți până survine sarcina: cu cel puțin 3 luni mai înainte, este recomandabil ca ambii păinți să efectueze o serie de consulații de profil, investigații instrumentale și de laborator. Dacă sunt determinate anumite probleme de sănătate, ele trebuiesc rezolvate precoce.

De asemenea, este absolut necesar să adoptați un mod de viață sănătos: renunțați la consumul de acool și fumat, reduceți stresul, revedeți-vă stilul alimentar și activitatea fizică. Pentru a vă economisi timpul și banii, puteți opta pentru pachetul PRENATAL disponibil la SANCOS: în timp util și la preț accesibil aflați totul despre cât de pregătiți sunteți pentru venirea unei minuni!

Fiți conștienți de faptul că sănătatea copilului va depinde în totalitate de abordarea Dvs!

Sănătatea și frumusețea sunt de neprețuit! Aveți încredere în cei mai buni!

Telefon pentru informații și programare +373 (22) 909 909

 

21.01.2020 

ALTE MATERIALE

Astăzi despre legendarul aparat Laser Lumenis M 22. Acest aparat nu doar promite, el chiar face minuni!   De când a fost procurat în cadrul Clinicii Sancos Laser Lumenis M22, rezultatele pacienților
Scolioza reprezintă o deformare permanentă a coloanei vertebrale, cauzată de o torsiune a vertebrelor. ❗️Netratată la timp, scolioza provoacă dureri acute, afectează funcțiile pulmonare, tulbură