Radiolifting cu noul aparat DECOFREQUENCY UltraPlus

Radiolifting cu noul aparat DECOFREQUENCY UltraPlus

DECOFREQUENCY UltraPlus este un aparat inovator capabil să genereze două tipuri de unde electromagnetice. Principiul de funcționare este același, dar cele două unde acționează asupra țesuturilor la adâncimi diferite, generând două efecte diferite.

- Modul bipolar este utilizat pentru tratamentul de întinerire a tenului feței: 
Sunt generate unde care stimulează puternic fibroblastele ce produc colagen și elastină. Astfel, în scurt timp după efectuarea procedurii veți obține ca rezultat o piele mai fermă, catifelată, riduri estompate, dispariția semnelor de îmbătrânire și reducerea volumului glandelor sebacee. Pacienții noștri au obținut efecte de lifting pentru bărbia dublă, reducere a umflăturilor sub ochi, remodelarea conturului facial și reducerea adâncimii ridurilor nazolabiale.

- Modul unipolar este utilizat în tratamente corporale anticelulitice:
Undele electromagnetice monopolare au efect asupra straturilor profunde ale dermului până la mușchi. Căldura produsă în țesuturi permite tratarea eficientă a celulitei. În acest fel, obținem un corp este remodelat și redefinit, iar efectul de coajă de portocală înlăturat.

Vă invităm să vă convingeți de efectele spectaculoase ale acestui aparat minune, disponibil exclusiv doar la Clinica Sancos!

Sănătatea și frumusețea sunt de neprețuit! Aveți încredere în cei mai buni!

Pentru programări apelați +373 (22) 880 108

 

19.11.2019

ALTE MATERIALE

Investigația cu Invenia Abus Știați că la nivel global în fiecare 3 minute este diagnosticată cu cancer la sân o femeie, iar la fiecare 14 minute una decedează din această cauză. Profilaxia
Presoterapia nu este indicată doar pentru a combate celulita! Mulți dintre pacienți, au convingerea greșită că presoterapia este doar o procedură estetică anticelulitică. Acest tip de masaj