Chirurgia estetică intimă

Chirurgia estetică intimă

Despre chirurgia estetică în zona intimă nu se obișnuiește să vorbim prea mult. Aceste operații sunt atât de personale, încât chiar și oamenii apropiați nu știu uneori despre ele. Cu toate acestea, anume intervențiile chirurgicale intime sunt cele care pot corecta multe probleme în părțile intime ale corpului, aducând, în același timp, noi senzații în viața sexuală, care erau anterior inaccesibile.

Cu ajutorul chirurgiei estetice intime nu numai că pot fi eliminate defectele congenitale sau dobândite din zona perineului, dar pot fi făcute și corectările dorite ce țin de forma organelor genitale.

 Indicațiile pentru chirurgia estetică intimă depind în principal de sexul pacientului. Femeile se adresează la un chirurg plastician în următoarele cazuri:
- necesitatea de a schimba dimensiunea sau forma labiilor;
- piele lăsată în zona intimă;
- sarcină suportată;
- disconfort la purtarea lenjeriei intime;
- durere în zona intimă în timpul contactului sexual;
- durere în zona perineului în timpul eforturilor fizice.

Bărbații merită să facă o vizită la un chirurg plastician în cazul unor simptome precum:

- finalizarea prematură a actului sexual;
- lungime insuficientă a penisului;
- disfuncție erectilă;
- deformarea penisului;
- fren scurt.

Trebuie remarcat faptul că din partea ambelor sexe există numeroase adresări din motive inventate. Unii pacienți tind să exagereze în mod semnificativ efectul negativ al caracteristicilor lor intime. În acest caz cea mai bună soluție va fi o consultație medicală calificată oferită de specialiștii noștri. În plus, pacienții noștri beneficiază de asistență psihologică suplimentară atunci când este necesar.

Tulburările intime sunt în unele cazuri strâns legate între de procesele care apar în organism și, prin urmare, pot necesita teste suplimentare.

Pacienților clinicii Sancos le sunt oferite consultații de nivel înalt din partea unor specialiști de top în chirurgia estetică intimă. În funcție de problema existentă și efectul așteptat vom selecta metoda chirurgicală optimă. Perioada de reabilitare după intervenția chirurgicală, însoțită de unele restricții, poate dura câteva săptămâni. Cu toate acestea, efectul obținut de pacient și satisfacția morală compensează toate inconvenientele care însoțesc această procedură.

05.06.2019

Chirurgia estetică intimă

ALTE MATERIALE

Astăzi vrem să vă prezentăm doctorul Guzun Eugenia - endocrinolog la clinica Sancos, specializat în diagnosticul și tratamentul bolilor sistemului endocrin.  dr. Guzun a studiat la Universitatea
Amigdalita nu e o oarecare durere în gât. Cei care suferă de această boală suportă un adevărat chin la fiecare înghițitură. Aceasta este o boală infecțioasă, foarte frecventă la copii,