Eliminarea leziunilor vasculare inestetice cu Laser Lumenis M22

Eliminarea leziunilor vasculare inestetice cu Laser Lumenis M22

Leziunile vasculare care apar pe piele provoacă o mulțime de probleme estetice. Acestea sunt destul de dificil de ascuns cu produse cosmetice, iar procesul de tratament poate dura mult timp. Prin metode medicamentoase sunt eliminate nu leziunile vasculare, ci procesele care duc la apariția lor. În consecință, perioada de eliminare a acestor boli ale pielii poate dura destul de mult.

Pentru eliminarea rapidă și confortabilă a leziunilor vasculare și a altor boli de piele se folosește o procedură specială cu ajutorul aparatului Laser Lumenis M22.

Compania americană Lumenis, care a propus acest dispozitiv, este lider în dezvoltarea tehnologiilor cu aparate. Dispozitivul multimodal Laser Lumenis M22 permite efectuarea procedurilor necesare fără durere și în cel mai scurt timp posibil. De exemplu, eliminarea leziunilor vasculare inestetice va necesita de la 1 până la 4 proceduri, fiecare dintre acestea durând cel mult o jumătate de oră.

Cu Laser Lumenis M22 sunt eliminate diferite probleme și boli ale pielii, inclusiv:
- leziuni vasculare;
- pori dilatați;
- pete pigmentare;
- cuperoză;
- rozacee;
- acnee, consecințe post-acnee;
- telangiectazie;
- modificări legate de vârstă ale pielii.
Rezultatele excelente se obțin cu Laser Lumenis M22 și în cazul fotoepilării, inclusiv a eliminării părului deschis la culoare.

La clinica Sancos tratamentele cu Laser Lumenis M22 sunt complet computerizate. Programul de funcționare a aparatului și filtrele necesare sunt selectate în fiecare caz individual. Echilibrul efectelor de cauterizare și răcire ale dispozitivului are un confort relaxant pe parcursul întregii proceduri. Roșeața și alte efecte secundare neplăcute practic nu se simt, astfel încât poți reveni la activitatea de zi cu zi imediat după procedură.

Contraindicațiile pentru procedurile cu Laser Lumenis M22 sunt minime.

Cu toate acestea, trebuie menționat faptul că o procedură cu Laser Lumenis M22 nu exclude apariția unor noi formațiuni pe piele. Multe dintre aceste boli sunt direct dependente de procesele care au loc în organism, deci ar trebui să scapi, în primul rând, de cauzele primare ale bolii. Pentru a evita recidiva, sunt necesare mai multe examene, pe care le poți efectua și la clinica Sancos.

 

03.05.2019

ALTE MATERIALE

Astăzi vrem să vă prezentăm doctorul Guzun Eugenia - endocrinolog la clinica Sancos, specializat în diagnosticul și tratamentul bolilor sistemului endocrin.  dr. Guzun a studiat la Universitatea
Amigdalita nu e o oarecare durere în gât. Cei care suferă de această boală suportă un adevărat chin la fiecare înghițitură. Aceasta este o boală infecțioasă, foarte frecventă la copii,