Ce trebuie să știi despre transplantul de păr

transplantul de păr

Pierderea totală sau parțială a părului este adesea percepută ca un defect fizic. Încercările de a face față acestei probleme rareori conduc la rezultatul dorit. Reducerea ritmului de creștere a părului, chiar dacă este stopată, atunci pentru o perioadă scurtă de timp. Procedurile speciale și metodele tradiționale nu pot fi comparate în ceea ce privește eficiența cu transplantul de păr efectuat la Clinica de Medicină Estetică Sancos.

Transplantul de păr este cel mai eficient mod de a restabili părul unei persoane în zonele necesare ale capului și corpului.

Procedura de transplant de păr prezintă interes nu numai pentru persoanele care suferă de chelie din motive firești. Transplantul de păr poate ascunde cicatricile, arsurile, tatuajele, leziunile, intervențiile chirurgicale, inclusiv consecințele unui lifting facial nereușit. La această procedură apelează și cei care doresc o restabilire a desimii părului.

Orice transplant de păr implică două etape: îndepărtarea părului de pe locul donator și plasarea acestuia pe locul dorit.

La Clinica de Medicină Estetică Sancos transplantul de păr este efectuat din anul 2001.

Întreaga procedură este realizată de personal cu calificare înaltă, folosind cele mai recente inovații în medicină. De regulă, în a doua zi după operație pacienții noștri revin la activitățile zilnice. Părul transplantat începe să crească în 5-6 săptămâni, adăugând aproximativ 1 cm pe lună.

Programează-te pentru o consultație la Clinica Sancos, la numărul de telefon +373 (22) 909 909

Sancos – sănătatea și frumusețea nu au preț. Aveți încredere în cei mai buni! 

 

ALTE MATERIALE

Nivelul crescut al testosteronului la femei: cauzile și tratamentul Testosteronul este frecvent asociat cu hormonii masculini care influențează densitatea osoasă, masa musculară, ceșterea părului
Adenomul de prostată Modificările legate de vârstă care au loc în corpul masculin duc uneori la evoluția unor procese destul de neplăcute. Unele dintre ele nu prezintă un pericol direct pentru