Masajul anticelulitic este o procedură eficientă pentru un corp frumos.

Femeile își fac întotdeauna griji pentru depunerile de grăsime de pe diferite părți ale corpului. Orice manifestare a celulitei poate afecta în mod semnificativ starea lor de spirit, ducând la scăderea propriei stime de sine. Există multe metode de combatere a celulitei, dar nu toate sunt la fel de rapide, plăcute și eficiente precum este un masaj anticelulitic bine efectuat.

Schimbările pozitive după masajul anticelulitic sunt vizibile după doar câteva ședințe.

Abordarea profesională și utilizarea cu îndemânare a tehnicilor de masaj adecvate contribuie la obținerea unor rezultate precum:
- îmbunătățirea metabolismului tisular prin activarea circulației sanguine;
- îmbunătățirea fluxului limfatic, iar ca urmare – stimularea îndreptării rapide a reliefului pielii;
- eliminarea excesului de lichid, ceea ce reduce probabilitatea edemelor;
- normalizarea activității glandelor sebacee și sudoripare, ceea ce contribuie la deschiderea porilor pielii;
- creșterea tonusului muscular, ceea ce influențează în mod favorabil silueta și aspectul;
- îmbunătățirea imunității și a tonusului general al organismului.

Trebuie remarcat faptul că celulita reprezintă un pericol pentru sănătate, deoarece creșterea stratului de grăsime împiedică pătrunderea oxigenului și a nutrienților în straturile profunde ale dermei.

Procedurile de masaj anticelulitic pot fi efectuate în orice moment al anului, indiferent de anotimp, temperatura aerului, nivelul radiației solare și alți factori externi. Există contraindicații în acest caz, dar sunt minime și se aplică doar în cazuri concrete. În medie, durata curei de masaj anticelulitic este de aproximativ 10-12 ședințe. După aproximativ șase luni cura se repetă, ceea ce ajută la consolidarea rezultatelor obținute.

Există mai multe tipuri de masaj anticelulitic, care diferă în principal în ceea ce privește tehnica de execuție, precum și utilizarea de instrumente suplimentare. Fiecare dintre aceste tehnici are propriile caracteristici și este concepută pentru anumite condiții. Pentru a asigura cel mai bun efect, nu trebuie să vă bazați pe propriile dvs. preferințe și, mai ales, să încercați să vă faceți în mod independent masajul anticelulitic. Ca și în cazul altor probleme de sănătate, alegerea metodelor și efectuarea nemijlocită a masajului anticelulitic trebuie să fie încredințate profesioniștilor.

În cadrul clinicii de medicină estetică Sancos masajul anticelulitic este efectuat numai de către maseuri cu experiență, folosind echipamente moderne.

Pentru procedurile de masaj anticelulitic vă puteți programa la numărul de telefon +373 (22) 880 108, sau prin intermediul formularului online de pe site-ul nostru.

Sancos – sănătatea și frumusețea nu au preț. Aveți încredere în cei mai buni!

ALTE MATERIALE

Astăzi vrem să vă prezentăm doctorul Guzun Eugenia - endocrinolog la clinica Sancos, specializat în diagnosticul și tratamentul bolilor sistemului endocrin.  dr. Guzun a studiat la Universitatea
Amigdalita nu e o oarecare durere în gât. Cei care suferă de această boală suportă un adevărat chin la fiecare înghițitură. Aceasta este o boală infecțioasă, foarte frecventă la copii,