Îndepărtarea părului cu laser – standardul de aur în îndepărtarea părului nedorit

Epilarea cu laser este una dintre cele mai confortabile proceduri pentru îndepărtarea părului nedorit. Cu ajutorul acesteia poți scăpa de păr pe orice zone ale feței și corpului. Studiile de mai mulți ani au confirmat siguranța completă a acestei proceduri, exactitatea acțiunii și lipsa absolută a durerii.

Dar totuși, principala caracteristică a epilării cu laser este marea probabilitate de a scăpa de părul nedorit pentru totdeauna.
Efectul acestei proceduri se bazează pe acțiunea fotochimică. Fluxul concentrat de energie trece prin dermă, fără a distruge structura sa. Acesta acționează numai asupra zonelor strict definite în care sunt amplasați foliculii de păr activi. Căldura care apare datorită absorbției radiației luminoase de către pigmenții de păr are un efect distructiv asupra structurii foliculului de păr. Ca urmare, părul devine mai subțire, iar apoi încetează să mai crească.

Pacientul nu simte durere.
Deplasarea fasciculului laser este controlată de un calculator, ceea ce exclude posibilitatea expunerii repetate a unei zone a pielii deja tratate. Sistemul special de răcire care acționează în zonele tratate contribuie, de asemenea, la lipsa de durere. Un anumit disconfort poate fi resimțit atunci când se îndepărtează părul în zona bikini, dar și la persoanele cu un prag de durere scăzut. Disconfortul este eliminat prin anestezie prealabilă. În majoritatea cazurilor procedura este atât de plăcută încât unii pacienți chiar adorm în timpul epilării cu laser.

La sfârșitul procedurii este posibilă o înroșire a pielii. Natura roșeții este similară cu efectul expunerii la soare și în decurs de două ore această roșeață dispare.

Căderea completă a părului nedorit are loc în decurs de una până la două săptămâni de la procedură.
Cu toate acestea, având în vedere faptul că laserul afectează numai foliculii de păr activi la momentul respectiv, după o lună sau o lună și jumătate procedura de epilare cu laser trebuie repetată. Efectul dorit este atins după aproximativ 6-8 proceduri.

Lista contraindicațiilor pentru epilarea cu laser este minimă. Aceasta include prezența problemelor oncologice, a proceselor inflamatorii în locurile de epilare, a neoplasmelor maligne, precum și a altor boli. Toate detaliile privind epilarea cu laser pot fi precizate în clinica Sancos.

Pentru programări și informații suplimentare contactează-ne la numărul de telefon +373 (22) 909 909 sau prin formularul online de pe site-ul nostru.

ALTE MATERIALE

Astăzi despre legendarul aparat Laser Lumenis M 22. Acest aparat nu doar promite, el chiar face minuni!   De când a fost procurat în cadrul Clinicii Sancos Laser Lumenis M22, rezultatele pacienților
Scolioza reprezintă o deformare permanentă a coloanei vertebrale, cauzată de o torsiune a vertebrelor. ❗️Netratată la timp, scolioza provoacă dureri acute, afectează funcțiile pulmonare, tulbură