3 tipuri de curățare a tenului: Pe care să o alegi? Care este mai eficientă pentru tipul tău de ten?


Rare sunt femeile care nu vor să se trezească dimineața și să se bucure în fiecare zi de aspectul fresh și sănătos al tenului atunci când se privesc în oglindă! Dar, după cum se știe, frumusețea necesită sacrificii, iar un ten sănătos și frumos depinde în mod direct de cât de bine ai grijă de acesta.

Procedurile cosmetice profesionale sunt considerate una dintre cele mai profitabile investiții în frumusețea și tinerețea pielii. Împreună cu îngrijirea zilnică, acestea pot literalmente da timpul înapoi. Una dintre astfel de proceduri este curățarea tenului.

Alegerea modului potrivit de curățare a tenului este un proces strict individual. Nu alerga să te programezi la o curățare mecanică doar pentru că prietena ta este entuziasmată de aceasta. Ție s-ar putea să nu ți se potrivească și, în loc de un ten radiant și curat, te vei „lăuda” cu iritație și înroșire.

Nu neglija nici locul și specialistul la care apelezi. Confortul tău în timpul procedurii depinde direct de competența sa. Un specialist necalificat, în loc de o curățare eficientă, îți va „dărui” un buchet de durere, iritare și chiar posibile infecții ale pielii.

Pentru a determina ce tip de curățare este potrivit pentru tipul tău de ten, discută cu un medic cu experiență. Specialiștii Departamentului de Dermatocosmetologie de la Clinica Sancos au o experiență de 30 de ani în tratamentul bolilor. Înainte de începerea tratamentului, cazul fiecărui pacient este examinat individual. Acest lucru le permite medicilor să prescrie cea mai corectă și eficientă cură de proceduri, pentru a obține rezultatul dorit.

3 tipuri de curățare facială se fac în clinica noastră:

  • Mecanică
  • Cu ultrasunete
  • Peeling chimic.

Curățarea mecanică a tenului
Mehanicheskaya

Este una dintre cele mai eficiente proceduri cosmetice, care elimină într-adevăr problemele vizibile ale pielii.

Mod de efectuare

Înainte de a începe procedura, trebuie să te demachiezi și te speli bine pe față. Prezența murdăriei și prafului pe piele poate provoca iritații severe după curățare. În procesul de curățare mecanică cosmeticiana poate folosi instrumente suplimentare cum ar fi lingura Una, acul Vidal etc. După procedură îți vor fi aplicate pe piele creme și măști speciale, pentru a reduce roșeața.

Avantajele curățării mecanice
Eficacitate. În doar câteva proceduri medicul va putea elimina toate defectele existente.

Dezavantajele curățării mecanice
Procedura este considerată destul de lungă și dureroasă.

Curățarea cu ultrasunete a tenului

cOYeLx1 NLsAceastă procedură cosmetică relativ nouă a câștigat deja aprecierea mai multor reprezentante ale sexului frumos. Cu ajutorul curățării cu ultrasunete a feței, chiar și cea mai profundă acnee poate fi eliminată.

Metoda de realizare
Etapa inițială de pregătire, ca și în primul caz, este curățarea profundă prin aplicarea unor mijloace speciale, pentru a spori efectul. Apoi, folosind aparatul, specialistul prelucrează zonele problematice și îndepărtează murdăria eliminată din pori. Durata medie a unei astfel de proceduri este de 35-40 de minute.

Avantajele curățării cu ultrasunete
Lipsa durerii. Undele de înaltă frecvență îndepărtează cu grijă murdăria și particulele moarte, fără a provoca disconfort pacientului.

Dezavantajele curățării cu ultrasunete
Un rezultat pe termen scurt. Chiar dacă ai făcut o întreagă serie de proceduri, nu este cazul să te așteptați la un efect de durată, fără o îngrijire adecvată și regulată

Peelingul chimic

Este o alternativă bună și mai puțin dureroasă la curățarea mecanică. Înainte de a-l efectua este necesară pregătirea pielii pentru procedură. Pentru aceasta medicii recomandă folosirea unui ser sau a unei creme care conține retinol (un ingredient cosmetic pentru tratarea acneei, reducerea ridurilor și încetinirea procesului de îmbătrânire).

Mod de efectuare
După curățarea pielii medicul aplică o soluție chimică. Durata și tipul de medicament sunt alese de cosmeticiană, ținând cont de caracteristicile pielii pacientului. După îndepărtarea soluției începe tratarea feței cu mijloace speciale de protecție.

Avantajele peelingului chimic
Peelingul chimic facial reprezintă o modalitate eficientă de a combate defectele cutanate legate de vârstă.

Dezavantajele peelingului chimic
Roșeață, descuamare, senzații de disconfort în timpul procedurii. Se recomandă numai în sezonul rece, cu excepția peelingului blând, care poate fi realizat în orice moment al anului.

Pentru o curățare a tenului te poți programa la clinica Sancos sunând la +373 (22) 909 909 sau prin intermediul formularului de pe site-ul nostru.

 

ALTE MATERIALE

Astăzi vrem să vă prezentăm doctorul Guzun Eugenia - endocrinolog la clinica Sancos, specializat în diagnosticul și tratamentul bolilor sistemului endocrin.  dr. Guzun a studiat la Universitatea
Amigdalita nu e o oarecare durere în gât. Cei care suferă de această boală suportă un adevărat chin la fiecare înghițitură. Aceasta este o boală infecțioasă, foarte frecventă la copii,