Seminar pentru specialiștii în domeniu!

Семинар для массажистов

Clinica de Medicină Estetică ”SANCOS” organizeaza un seminar practic intensiv “MASAJUL CU BEȚE DE BAMBUS” pentru toți specialiștii, care doresc să aplice în practică aceasta metoda exotică de relaxare .

Seminarul va avea loc pe data de 04 august 2018, de la 09:00 la 17:00.

Instructor— Vadim SPALATU.

Costul – 1000 lei (include coffe breack și Diploma de calificare)

Pentru înscrierea până la 28.07.2018 – se oferă reducere de 200 lei și 1 mertru de bambus cadou!

Cum functioneaza?

Bambusul este considerat ”lemnul cu viață veșnică”, acesta având capacitatea de a absorbi apa din împrejurimi și a se hrăni încontinuu, chiar și după ce a fost tăiat.

În China bambusul simbolizează tinerețe veșnică, putere, prosperitate și pace.

Beneficiile masajului cu bete de bambus au fost demonstrate cu mii de ani in urma de asiatici, iar astazi, aceasta metoda se practica in cele mai moderne centre spa. Bețele de bembus sunt un accesoriu de masaj excelent, generând rezultate mult mai rapide decât tehnicile clasice.

Vă invităm să descoperiți beneficiile, avantajele și proprietățile utilizării acestui tip de masaj, cât și cum să le aplicați pentru rezultate uimitoare pentru pacienții Dvs!

Beneficiile masajului cu bețele de bambus:
• Combaterea celulitei;
• Tonifierea musculaturii;
• Stimularea sistemului limfatic și a circulației;
• Detoxifierea organismului;
• Modelarea armonioasă a corpului;
• Alungarea oboselii;
• Detensionarea musculaturii.

Detalii și înscriere la telefon 069 237 148.  

 

 

ALTE MATERIALE

Astăzi vrem să vă prezentăm doctorul Guzun Eugenia - endocrinolog la clinica Sancos, specializat în diagnosticul și tratamentul bolilor sistemului endocrin.  dr. Guzun a studiat la Universitatea
Amigdalita nu e o oarecare durere în gât. Cei care suferă de această boală suportă un adevărat chin la fiecare înghițitură. Aceasta este o boală infecțioasă, foarte frecventă la copii,