Stimați pacienți ai CME Sancos! În contextul situației epidimiologice actuale și instituirii codului roșu la nivel național, pentru evitarea răspândirii virusului COVID-19, ținem să vă informăm despre măsurile aprobate cu referire la (activitatea clinicii).

Sancos vă pune la dispoziție terapia prin ședințe individuale de consultanță în alăptare

Sancos vă pune la dispoziție terapia prin ședințe individuale de consultanță în alăptare

Cu toții cunoaștem că cea mai bună alimentație pentru bebeluș este laptele matern.

Toate mămicile își doresc să alapteze, deși alăptarea e un proces fiziologic, se întâmplă uneori ca această experiență să nu fie atât de ușoară de la început.

Dacă vă confruntați cu anumite probleme de lactație și aveți nevoie de un sfat, Clinica Sancos vă pune la dispoziție terapia prin ședințe individuale de consultanță în alăptare.

Consultantul nostru va răspunde la toate neclaritățile apărute, vă va ajuta să treceți peste provocările cu care vă confruntați, prin recomandări potrivite, astfel încât să vă poți bucura din plin de maternitate și de alăpatre!

Vă așteptăm pentru a vă oferi suport la următoarele subiecte:
- Primii pași în alăptare
- Atașarea corectă, probleme de atașare la sân (ragade mamelonare, fisuri, tratamentul și diagnosticarea corectă, dureri, atașare superficială)
- Supt disfuncțional
- Stări de agitație dupa supt, sau refuzul sânului. Adaos ponderal scăzut la copil, dar nu vreți să apelați la formula de lapte
- Relactarea,(revenirea la laptele matern)
- Creșterea producției de lapte
- Alăptarea copilului cu colici
- Alăptarea și diversificarea (introducerea hranei solide)
- Alăptărea după 1 an, strategii de pompare, somnul mamei și alaptarea pe timp de noapte
- Aspecte psihoemoționale
- Înțărcarea blândă, așteptarea autoințărcării sau educația de așteptare
- Alăptarea în stări speciale ale mamei
- Managementul stresului

Pentru programări apelați 022 909 909 sau on line

Sancos - sănătatea și frumusețea sunt neprețuite. Aveți încredere în cei mai buni.

ALTE MATERIALE

  Experții Sancos explică: cum să vă dați seama că sunteți infectat cu COVID-19? La momentul actual diverse surse răspândesc o mulțime de informații false cu privire la Coronavirus
Consultații online - obține un răspuns clar de la experți! În această perioadă dificilă pentru toți, Clinica Sancos vă pune la dispoziție un nou serviciu – consultație GRATUITĂ online.Puteți