Stimați pacienți ai CME Sancos! În contextul situației epidimiologice actuale și instituirii codului roșu la nivel național, pentru evitarea răspândirii virusului COVID-19, ținem să vă informăm despre măsurile aprobate cu referire la (activitatea clinicii).

Bioimpedanța: o metodă de analiză a compoziției corporale.

Bioimpedanța: o metodă de analiză a compoziției corporale

Potrivit datelor Organizației Mondiale a Sănătății, astăzi 1,5 miliarde de oameni din întreaga lume se confruntă cu problema supraponderalității. În SUA, Europa și Rusia, fiecare a 4-a persoană suferă de obezitate.

Greutatea în exces este o problemă relativ "tânără", care a devenit mai mare la mijlocul secolului trecut. Acest lucru se datorează modului inactiv de viață și propagandei unităților de fast food. În unele țări lupta cu greutatea excesivă se soluționează la nivel de stat. Însă pentru a avea mai mult succes, fiecare persoană concretă trebuie să fie responsabilă pentru înlăturarea acestei probleme.

Dezvoltarea galopantă a medicinei face posibilă tratarea rapidă și eficientă a bolilor de care suferă omul. Există o gamă largă de proceduri care luptă cu excesul de greutate, dintre care una este bioimpedanța.

Procedura de bioimpedanță vă oferă posibilitatea să diagnosticați tulburările metabolice și vă ajută în combaterea excesului de greutate.

Determinarea indicelui de masă corporală ne permite doar tangențial să judecăm despre excesul de greutate, în timp ce analizorul de bioimpedanță face posibilă efectuarea unei examinări aprofundate a pacientului cu privire la prezența excesului de greutate.

Esența bioimpedancemetriei

Metoda se bazează pe măsurarea rezistenței bioelectrice a țesuturilor organismului cu un dispozitiv special - analizor de bioimpedanță. La evaluarea compoziției corporale se folosește un model cu trei componente: analiza masei grase, masei slabe și conținutul total de lichid în organism.

Rolul bioimpedancemetriei în procesul de reducere a excesului de greutate

Această procedură este un instrument valoros de diagnosticare care ajută la determinarea vârstei biologice a persoanei, la elaborarea unui program individual de antrenamente pentru a elimina problema supraponderalității.

Programați-vă pentru o consultație la telefonul 022 880 108 sau prin intermediul unui formular online de pe site-ul nostru.

Sancos - sănătatea și frumusețea sunt neprețuite. Aveți încredere în cei mai buni.

ALTE MATERIALE

  Experții Sancos explică: cum să vă dați seama că sunteți infectat cu COVID-19? La momentul actual diverse surse răspândesc o mulțime de informații false cu privire la Coronavirus
Consultații online - obține un răspuns clar de la experți! În această perioadă dificilă pentru toți, Clinica Sancos vă pune la dispoziție un nou serviciu – consultație GRATUITĂ online.Puteți