Stimați pacienți ai CME Sancos! În contextul situației epidimiologice actuale și instituirii codului roșu la nivel național, pentru evitarea răspândirii virusului COVID-19, ținem să vă informăm despre măsurile aprobate cu referire la (activitatea clinicii).

Electrolipoliza prin ace: Rezultat 100% după o cură de proceduri

Electrolipoliza prin ace: Rezultat 100% după o cură de proceduri

Sunteți în căutarea metodei ideale de a lupta împotriva depozitelor de grăsime de pe corpul dvs.? Atunci procedura de electrolipoliză prin ace este pentru dvs.! 

Există 2 tipuri de electrolipoliză: 
- prin ace;
- prin electrozi.

Diferența dintre ele este următoarea: la electrolipoliza prin ace în depozitele de grăsime se înserează ace-electrozi, la electrolipoliza prin electrozi electrozii activi acționează asupra suprafeței pielii în zonele cu probleme.

Din start remarcăm că electrolipoliza prin ace este de 6-7 ori mai eficientă decât electrolipoliza prin electrozi. După aceasta,  în 20% din cazuri rezultatul este vizibil după a doua ședință, în 70% - după 6 proceduri și în 100% - după a 10-a ședință. La consultație  specialistul determină numărul necesar de ședințe, care diferă de la caz la caz.

Cum puteți îmbunătăți eficiența procedurii de electrolipoliză prin ace? 

Veți simți mai bine efectul dacă o veți efectua în combinație cu alte proceduri, precum:

- mezoterapia,
- miostimularea.

Însă, în ciuda tuturor proprietăților pozitive, există contraindicații la procedură:

- boli oncologice,
- procese inflamatorii pe piele,
- epilepsie,
- tromboflebită,
- sarcina.

protsedura miostimulyatsii tela

Cum se efectuează procedura de electrolipoliză prin ace?

Procedura poate fi împărțită în 3 etape.

În prima etapă, pacientul simte o senzație de furnicătură ușoară.
În a doua etapă, se observă o eliberare mai pronunțată a produselor dezintegrate din celula adipoasă.
În a treia etapă, pacientul observă o reducere semnificativă a zonelor problematice.

Avantaje față de alte proceduri
Tehnica electrolipolizei prin ace este adesea comparată cu chirurgia plastică datorită efectului său de întinerire. După procedură se va reduce cantitatea ridurilor, pielea va deveni considerabil mai tânără. De asemenea, va dispărea a doua bărbie și ovalul feții va deveni mai neted și mai feminin.

Programați-vă chiar acum pentru o cură de electrolipoliză prin ace! Puteți face acest lucru, apelând la telefonul 022 880 108 sau contactându-ne online pe site-ul nostru.

Sancos - sănătatea și frumusețea sunt neprețuite. Aveți încredere în cei mai buni. 

ALTE MATERIALE

Este sezonul ideal pentru peelingul glicolic! Stilul de viață își pune amprenta în primul rând pe tenul feței. Desigur că fiecare femeie își dorește un ten curat, luminos și fără imperfecțiuni.
De ce apare cistita? Cistita reprezită cea mai frecvent întâlnită afețiune a tractului urinar. Aceasta poate afecta atât femeile cât și bărbații de orice vârste. Astăzi am decis să vă