Cunoașterea specialiștilor clinicii SANCOS: Oleg Bratu, șeful secției de dermatologie

Cunoașterea specialiștilor clinicii SANCOS: Oleg Bratu, șeful secției de dermatologie

Astăzi vă vom face cunoștință cu șeful secției de dermatologie - Oleg Bratu.

De mai bine de 20 de ani Bratu Oleg se specializează în tratamentul diferitor boli de piele atât la adulți, cât și la copii.

1. În primul rând, medicul examinează tegumentele, evaluează starea generală a pielii, manifestările patologice, natura și prevalența acestora.

2. Diagnosticul bolilor de piele
Pentru a diagnostica bolile care au cauzat aceste sau alte patologii ale pielii, medicul recurge la o gamă largă de analize și investigații. Metodele de diagnosticare sunt prescrise de specialist individual pentru fiecare caz clinic și se stabilesc după examinarea pacientului.

3. Tratamentul bolilor de piele
Toate bolile de piele necesită o abordare integrată a tratamentului, de aceea, înainte de a începe tratamentul, medicul va efectua un diagnostic complex și va identifica cauza bolii dumneavoastră. După aceasta, vi se vor propune diverse variante de soluționare a problemelor cu ajutorul metodelor terapeutice avansate.

Dacă observați careva manifestări neobișnuite pe piele sau sunteți îngrijorat de problemele de piele, mergeți la o consultație în instituția noastră. Puteți fi sigur că veți beneficia de o deservire profesionistă și calitativă și de un tratament calificat pe baza unei abordări moderne. Medicul dermatolog al instituției noastre medicale va face tot posibilul pentru a soluționa problemele dvs. și pentru a menține sănătatea dvs. timp de mai mulți ani.

E necesar să vă programați la consultația medicului dermatolog, dacă aveți următoarele simptome:
- erupții de diferite tipuri;
- înroșirea și edemul pielii;
- reacții alergice locale la mușcături de insecte, agenți cosmetici sau chimici;
- piodermite, carbuncule și furuncule;
- acnee;
- căderea părului, unghiilor;
- o cantitate mare de alunițe, negi;
- arsuri.

Programați-vă chiar acum! Puteți face acest lucru, apelând la telefonul 022 880 108 sau contactându-ne online pe site-ul nostru.

Sancos - sănătatea și frumusețea sunt neprețuite. Aveți încredere în cei mai buni.

ALTE MATERIALE

  Octombrie- Luna Internațională a Conștientizării Cancerului Mamar – importanța investigării periodice a glandei mamare. Anual, în Republica Moldova, circa 900 de femei dezvoltă cancer
Rezultate vizibile imediat, deja după prima procedură, oferind tenului dumneavoastră: Luminozitate și fermitate datorită formulei unice de carbon activ, antioxidanți, peptide și exfolianți; •