Stimați pacienți ai CME Sancos! În contextul situației epidimiologice actuale și instituirii codului roșu la nivel național, pentru evitarea răspândirii virusului COVID-19, ținem să vă informăm despre măsurile aprobate cu referire la (activitatea clinicii).

5 recomandări simple pentru păr sănătos și plin de viață

Красивые и здоровые волосы: 5 простых рекомендаций Părul, ca orice altă parte a corpului, necesită o îngrijire constantă. Nu este vorba numai de alegerea șamponului sau a balsamului potrivit; aici totul este mult mai profund. Starea părului este influențată în mod direct de stilul de viață, mâncând alimente, având obiceiuri proaste și chiar somn nesănătos.

Dacă observați o pierdere bruscă a părului, apariția de pete chelate, uscăciune excesivă și fragilitate - acesta este un motiv pentru a consulta un medic trichologist la clinica Sancos.

În acest articol, trichologistul clinicii Sancos a colectat recomandări simple, după care părul dumneavoastră va menține un aspect sănătos și plin de viață.

1. Nu pieptănați prea mult
Pieptănarea părului este recomandată de 2 ori pe zi: dimineața și seara. Pieptănarea regulată a părului face ca părul să fie mai curat și să accelereze creșterea, dar utilizarea intensă a pieptenilor poate afecta părul. Va fi mult mai util să puneți pieptenele deoparte și să vă masați părul cu degetele, astfel încât acestea va avea un aspect mai natural.

2. Nu vă spălați prea des părul
Una dintre principalele cauze ale căderii părului este spălarea prea frecventă. Spălarea zilnică face ca părul să fie uscat și să-l deterioreze. În cazul în care părul dvs. este predispus la grăsime, atunci decizia corectă va fi consultarea unui specialist care va prescrie un curs de tratament. În acest caz, nevoia de spălare a părului în fiecare zi dispare pur și simplu. Apropo, cel mai bine este să vă spălați părul de 2 ori pe săptămână!

3. Uscați-vă capul în mod natural
Toată lumea apelează la uscarea părului cu un uscător de păr, mai ales dacă nu aveți timp și într-o jumătate de oră sunteți așteptați în alt capăt al orașului. Cu toate acestea, dacă nu vă grăbiți, părul vă va mulțumi pentru uscarea naturală. Deci vă veți salva de pierderea excesivă a părului.

4. Utilizați condiționerul
Utilizarea unui condiționer vă ajută să restabiliți părul și să îl hidratați. Aplicați balsamul după spălare timp de 3-4 minute, astfel părul va obține beneficii maxime.

5. Consumați alimente sănătoase
Aceasta, probabil, este una dintre principalele sfaturi pentru îngrijirea părului. Totul depinde de nutriția adecvată, deoarece nu numai îngrijirea externă este importantă pentru păr, ci și un număr suficient de vitamine din interior. Vitamina C întărește părul, zincul favorizează cresterea lui și îl restabilește. Efect rapid prin intermediul nutriției adecvate nu-l veți vedea, dar puteți fi siguri că nutriția corectă va avea efect extraordinar nu numai asupra părului, dar, de asemenea, și asupra pielii, unghiilor și organelor interne.

În clinica Sancos puteți ajunge la consultație în orice mod convenabil: înscrierea prin Internet sau prin telefon +373 (22) 909 909

Sancos – sănătatea și frumusețea sunt neprețuite. Aveți încredere în cei mai buni.

ALTE MATERIALE

  Experții Sancos explică: cum să vă dați seama că sunteți infectat cu COVID-19? La momentul actual diverse surse răspândesc o mulțime de informații false cu privire la Coronavirus
Consultații online - obține un răspuns clar de la experți! În această perioadă dificilă pentru toți, Clinica Sancos vă pune la dispoziție un nou serviciu – consultație GRATUITĂ online.Puteți