Pentru prima dată în Moldova: înot pentru copii nou-născuți și pînă la 1 an în clinica Sancos!

занятие плаванием в клинике Sancos

Clinica Sancos oferă tinerilor mame să implice copiii în activitate fizică de la naștere. Înotul poate fi prima și cea mai plăcută experiență sportivă a copilului dumneavoastră în primul an de viață!

Este cunoscut faptul că înotul se datorează reflexelor congenitale, deoarece copilul în uterul mamei era într-un mediu lichid și din acest motiv în timpul primelor luni de viață în apă se simte foarte confortabil!
 

La ce va folosi copilului dvs.  înotul?

Este dificil de inventant o activitate fizică mai utilă și mai plăcută pentru un copil decât înotul. În plus, față de faptul că, prin exerciții regulate, mușchii, articulațiile și ligamentele copilului devin mai puternice, astfel încât tot organismul devine mai puternic. În timpul lecțiilor, copilul învață să respire profund, iar acest lucru la rândul său dezvoltă sistemul respirator și reduce riscul de răceală. În timpul perioadei în care copilul "se învârte" în apă, sistemul de circulație este stimulat și tensiunea arterială se stabilizează.
Înotînd sub apă, copilul învață să rețină respirația, ceea ce stimulează activitatea neuronilor și acționează benefic asupra formării noilor legături în creier.

Specialiştii clinicii Sancos organiza lecții în căzi speciale şi nu în piscină, deoarece favorizează direct confortul și siguranța copilului.

De ce sugarii pînă la 1 an mai bine înoată în cadă?

  • temperatura vody dlya kupaniya novorozhdennogo rebenkaApa din cada este aceeaşi ca la domiciliu, nu conține adaosuri dăunătoare şi înălbitor. 

  • Lecții în cadă specială dau posibilitatea de a regla temperatura apei. Copilul începe a înota la temperatura de acasă (36-37° c), apoi după ce se convine cu mama, temperatura treptat scade la 30° C. 

  • După fiecare sesiune în prezenţa mamei apa se schimbă şi se prelucrează cu dezinfectante şi se aerisește încăperea. 

  • În timpul procedurii în încăpere este doar specialistul, copil şi mama lui (sau 1 din însoțitori). Acest lucru creează un cadru mai relaxat şi liniştit pentru copil în timpul lecției. 

  • Atmosfera in camera este plină de linişte şi confort. Mama este mereu alături de copilul său şi supraveghează procesul de procedura. Este foarte convenabil, deoarece prezenţa mamei calmează atenţia copilului, iar atenția specialistului în cadrul lecţiilor este dedicată numai copilului tău! 

  • În plus, faţă de proprietăţile sale benefice, obiectivul principal atunci când se practică înotul, este de a învîța copiii să se simtă confortabil în apă! Dimensiunile cazăii permite nu numai să se scufunde şi să înoate; copilul poate să se bălăci în apă, înota, să obțină plăcere de la şederea în apă! În cadă aveţi posibilitatea să implementaţi procesul de hranire.

 

Înainte de lecție, masajistul -terapeut va încălzi mușchii copilului prin masaj și gimnastică. Durata aceastei proceduri pentru fiecare este individuală.

Pentru ca copilul să se simtă mai relaxat, tînăra mamă poate să ia cu sine jucăriile preferate ale copilului, muzică plăcută, haine de schimb, un prosop şi 2 scutece.

Ca regulă, procedura dureaza 60 de minute. Acest timp e suficient pentru ca copilul să nu să se simtă obosit, dar și să primească satisfacție de la aflarea sa în apă!

Învaţă copilul să înoate din primele săptămâni de viaţă, şi va creşte sănătos, puternic și bine dezvoltat!

ALTE MATERIALE

Astăzi despre legendarul aparat Laser Lumenis M 22. Acest aparat nu doar promite, el chiar face minuni!   De când a fost procurat în cadrul Clinicii Sancos Laser Lumenis M22, rezultatele pacienților
Scolioza reprezintă o deformare permanentă a coloanei vertebrale, cauzată de o torsiune a vertebrelor. ❗️Netratată la timp, scolioza provoacă dureri acute, afectează funcțiile pulmonare, tulbură