Stimați pacienți ai CME Sancos! În contextul situației epidimiologice actuale și instituirii codului roșu la nivel național, pentru evitarea răspândirii virusului COVID-19, ținem să vă informăm despre măsurile aprobate cu referire la (activitatea clinicii).

MESAJ DE FELICITARE CU OCAZIA ÎMPLINIRII A 28 DE ANI DE ACTIVITATE A CLINICII DE MEDICINĂ ESTETICĂ ”SANCOS”

 

Comitetul Sindical al Clinicii de Medicină Estetică ”SANCOS”

 

 Către ADMINISTRAȚIA Clinicii ”SANCOS”

 

 

MESAJ DE FELICITARE CU OCAZIA ÎMPLINIRII A 28 DE ANI DE ACTIVITATE A CLINICII DE MEDICINĂ ESTETICĂ ”SANCOS”

 

 

Stimate d-le Director, Valeriu OGLINDĂ!

 

Cu ocazia celebrării celor  28 de ani de la înființare, avem deosebita plăcere de a ne exprima respectul profund și înalta considerațiune pentru contribuția DVS prin propriul exemplu la perfecționarea sistemului medical și orientarea permanentă  către  calitatea impecabilă a serviciilor prestate.

 MEDICINA este domeniul care solicită multă dăruire de sine, abnegație, rigoare și corectitudine. În decursul acestor ani ați devenit o instituție marcantă în cadrul sistemului medical din țară. Rezultatele eforturilor activității DVS, ca manager al unei instituții private, cît și a echipei de profesioniști care activează aici s-au materializat prin aportul incontestabil la impulsionarea progresului și construirea unui viitor mai bun pentru societate și țară.

 

Vă felicităm călduros cu ocazia acestei sărbători, dorindu-Vă din tot sufletul succes, împliniri remarcabile în activitatea profesională, multă sănătate, bunăstare, fericire și bucurii! Păstrați optimismul și spiritul practic care vă caracterizează, 28 de ani sunt deabia un început!

Vă dorim ca această sărbătoare să reprezinte un drum deschis spre noi ascensiuni și frumoase realizări în domeniul nobil pe care îl practicați!

 

Cu profund respect,

 

BELOUSOVA Olga, 

Președintele Comitetului Sindical

CME ”SANCOS”,

în numele tuturor colaboratorilor.

ALTE MATERIALE

  Experții Sancos explică: cum să vă dați seama că sunteți infectat cu COVID-19? La momentul actual diverse surse răspândesc o mulțime de informații false cu privire la Coronavirus
Consultații online - obține un răspuns clar de la experți! În această perioadă dificilă pentru toți, Clinica Sancos vă pune la dispoziție un nou serviciu – consultație GRATUITĂ online.Puteți