увеличение ягодиц

Mărirea feselor

Mărirea feselor (gluteoplastia) se execută cu ajutorul implanturilor, umplute cu gel siliconic, de diferite forme şi volum. Datorită acestora chirurgul poate ameliora forma feselor. Daca aţi hotărât să faceţi mai vizibile fesele mici de la natură, datorită implantului, ele se vor mări în volum şi vor căpăta un contur mai perfect. În unele cazuri se impune restabilirea simetriei feselor, deformate în rezultatul unei traumatizări sau maladii suportate. În acest caz modelarea feselor reprezintă soluţia salvatoare.

După o analizare şi examinare minuţioasă se planifică в аvariantele invaziei chirurgicale. Este preferabilă incizia în pliul fesier. În timpul operaţiei implantul de silicon se plasează în cavitatea dintre muşchii fesieri.
Dupămodelarea feselor vă pot supăra edemele, de aceea este indicat să purtaţi după operaţie lenjerie specială, care va minimiza riscul unor eventuale complicaţii. Pentru o vindecare optimă, ritmul de activitate va fi limitat pe parcursul a două săptămâni, până las îndepărtarea suturilor postoperatorii.

Modelarea feselor va implica unele particularităţi şi după obţinerea unui rezultat optim. Deoarece greutatea feselor dvs. se va mări, pentru susţinerea lor veţi continua să purtaţi şorturi speciale pe parcursul a două luni. Va fi necesar să renunţaţi la sport pentru o perioadă de aproximativ trei luni. Interdicţia injecţiilor în zona feselor va fi unica care va rămâne pentru toată viaţa după mărirea feselor.

Servicii