Cabinet personal

Ridicarea frunții

Procedură

O ridicare a frunții, numită și lift de frunte, este o procedură care elimină țesutul excesiv, modifică mușchii și strânge pielea frunții. Această procedură poate fi efectuată utilizând tehnica tradițională, cu o incizie în partea de sus a capului chiar în spatele liniei de păr sau cu utilizarea unui endoscop care necesită trei până la cinci incizii scurte, dar permite accesul la zonele relevante care trebuie tratate încorporând o cameră și un monitor pentru a vizualiza zonele disecate.

Lungime

Unu până la două ore.

Anestezie

Anestezia generală sau sedarea intravenoasă și anestezia locală sunt opțiuni.

Stationar / Ambulatoriu

Aceasta este de cele mai multe ori o procedură în ambulatoriu.

Posibile efecte secundare

Atunci când se utilizează un endoscop, pacientul poate prezenta umflături temporare, amorțeală, dureri de cap și vânătăi.

Când se folosește metoda tradițională, există posibilitatea de mâncărime și căderea părului.

Riscuri

Leziuni la nervii faciali care cauzează pierderea mișcării, slăbiciune musculară sau aspect asimetric, zone persistente de amorțeală și cicatrici largi și uneori excesive

Recuperare

Pacientul se întoarce de obicei la lucru în șapte până la zece zile și chiar mai devreme cu un lift frontal endoscopic. Pacientul trebuie să limiteze mai multe activități intense timp de câteva săptămâni. Recuperarea completă de la vânătăi durează între două și trei săptămâni. Trebuie să limitați expunerea la soare timp de câteva luni pentru a evita hiperpigmentarea frunții care poate apărea ca urmare a expunerii la lumina soarelui în primele trei până la șase luni de la efectuarea procedurii.

Rezultate

Rezultatele din această procedură durează, de obicei, cinci până la zece ani.

Medicii Departamentului

Pentru orice detalii, lăsați-ne un mesaj

  0
   0
   Coșul
   Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
    Calculate Shipping
    Apply Coupon