Cabinet personal

Implanturi faciale

Procedură

Implanturile faciale sunt obiecte solide, performate, tridimensionale, utilizate pentru a îmbunătăți dimensiunea și aspectul diferitor zone, inclusiv bărbia, maxilarul și obrajii. Implantul facial oferă o imagine mai armonioasă feței. Există diferite tipuri de materiale de implant utilizate pentru a realiza aceste modificări ale conturului. Există, de asemenea, diferite forme de implanturi în funcție de zona care trebuie îmbunătățită. Durata operației e de aproximativ o oră și jumătate.

Anestezie

Anestezia generală sau sedarea intravenoasă și anestezia locală sunt utilizate în mod obișnuit.

Stationar / Ambulatoriu

Aceasta este o procedură în ambulatoriu.

Posibile efecte secundare

Disconfort temporar și umflături, vânătăi ușoare.

Riscuri

Este posibil ca implantul să fie îndepărtat și / sau înlocuit pentru a trata probleme, cum ar fi: ruptură implant, infectare și implantare greșită. Respingerea implanutului este un risc, dar este extrem de rar.

Recuperare

Pacientul se poate întoarce la muncă și la activități normale în câteva zile. Pacientul nu trebuie să consume alcool după operație.

Rezultate

Rezultatul variază de la un pacient la altul, dar el este în esență unul permanent. Efectul general reprezintă o creștere a contururilor deficitare ale feței cu un aspect îmbunătățit.

Medicii Departamentului

Pentru orice detalii, lăsați-ne un mesaj

  0
   0
   Coșul
   Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
    Calculate Shipping
    Apply Coupon