Cabinet personal

05.03.2024

💁‍♀️Pentru o femeie, aspectul fizic este extrem de important, mai ales al picio

💁‍♀️Pentru o femeie, aspectul fizic este extrem de important, mai ales al picioarelor, care reprezintă nu doar o parte a frumuseții exterioare, ci și o expresie a sănătății și vitalității.

La Clinica Sancos, știm acest lucru, din acest motiv, am dezvoltat o serie de tratamente împotriva venelor varicoase, o problemă de sănătate care afectează femeile în 90% din cazuri.

❗️Netratată, această afecțiune poate provoaca tulburări cardiace și hepatice!

În stadiile incipiente, simptomele pot fi amăgitoare: dureri în gambe și senzație de presiune manifestată seara, picioare grele, cu apariția ulterioară a venelor dilatate. Acest lucru explică de ce majoritatea pacienților nu se prezintă imediat la medic, ci de cele mai multe ori apelează la remedii naturiste, care nu au efect sau agravează situația.

👩🏼‍⚕️Boala varicoasă evoluează diferit de la o persoană la alta. Acest lucru face ca tratamentul să fie unul diferențiat pentru fiecare pacient în parte. Iată câteva dintre ele disponibile la Clinica Sancos:

✔️Coagularea cu laser
✔️Miniflebectomia
✔️Scleroterapia Foam-Form
✔️Microscleroterapia
✔️Ozonoterapia

În cadrul unei consultații, vom stabili metoda potrivită de tratament pentru Dvs, ca în final să vă bucurați de rezultate eficiente și picioare sănătoase.

Tratamentul venelor varicoase


📞+373 (22) 909 909
📞+373 (22) 909 908
🏢Adresa noastră: bd. Moscova 16

Pentru orice detalii, lăsați-ne un mesaj

  0
   0
   Coșul
   Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
    Calculate Shipping
    Apply Coupon