Cabinet personal

06.11.2023

❤Dragă femeie, sănătatea ta este cel mai important aspect, iar o mamografie real

❤Dragă femeie, sănătatea ta este cel mai important aspect, iar o mamografie realizată anual, este un pas vital în această călătorie și o investiție în viitorul tău.

La Clinica Sancos puteți beneficia de performanța sistemului Invenia ABUS. Potrivit studiilor clinice, sistemul detectează structurile canceroase în cazul sânilor denși, cu o acuratețe cu 57% mai ridicată, în comparație cu mamografia clasică. Acest instrument poate oferi medicului imagini clare și detaliate ale structurii acestora, facilitând o mai bună înțelegere a stării de sănătate.

Iată doar câteva motive de ce este importantă realizarea mamografiei anual:

✔️Depistarea timpurie: mamografia detectează modificări în sân înainte de a deveni simptome evidente. Acest lucru crește șansele de vindecare în cazul unui eventual diagnostic de cancer de sân.
✔️ Identificarea leziunilor non-palpabile: ecografia poate detecta leziuni care nu sunt simțite la palpare
✔️ Prevenirea extinderii bolii: prin depistarea precoce, tratamentul poate fi mai eficient, prevenind extinderea cancerului la alte țesuturi sau organe.
✔️ Monitorizarea tratamentelor: în cazul unui diagnostic existent, ecografia mamară anuală poate monitoriza progresul sau eficacitatea unui tratament.

👉Programează-te pentru o consultație la Clinica Sancos.
Datorită profesionalismului și experienței specialiștilor noștri, vei fi sigură că rezultatele obținute prin mamografie sunt interpretate corect și că primești îndrumarea de care ai nevoie.

Oricare ar fi vârsta ta, nu amâna acest pas important. Te așteptăm la noi!
https://www.sancos.md/departamente/mamografie-invenia-abus/
📞+373 (22) 909 909
📞+373 (22) 909 908
🏢Adresa noastră: bd. Moscova 16

Pentru orice detalii, lăsați-ne un mesaj

  0
   0
   Coșul
   Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
    Calculate Shipping
    Apply Coupon