Cabinet personal

18.10.2023

❗️Dragi femei! Luna octombrie este despre conștientizarea consecințelor pe care

❗️Dragi femei! Luna octombrie este despre conștientizarea consecințelor pe care le lasă în urma lui cancerul de sân. La nivel global, maladia provoacă aproximativ 77.000 decese anual.

Îndemnăm femeile să acorde mai multă atenție propriei sănătăți și să-și reamintească faptul că printr-un simplu control realizat la timp, cancerul poate fi prevenit, descoperit și chiar tratat.

🤱 Una dintre cele mai importante măsuri este realizarea unei mamografii. La Clinica Sancos puteți beneficia de performanța sistemului Invenia ABUS. Potrivit studiilor clinice, sistemul detectează structurile canceroase în cazul sânilor denși, cu o acuratețe cu 57% mai ridicată, în comparație cu mamografia clasică.

✅ Un alt avantaj incontestabil al mamografiei Invenia ABUS este examinarea cu ajutorul ultrasunetului, fără radiaţie. Scanarea se realizează în format 3D, ceea ce permite obținerea imaginii mult mai informative.

✅ Procedura durează doar aproximativ 1 minut pentru fiecare sân. Apoi, pe parcursul a trei minute, are loc prelucrarea datelor primite.

Contactați-ne și programați-vă la o mamografie. Poate fi cea mai bună decizie pentru sănătatea ta și bunăstarea familiei tale.

https://www.sancos.md/departamente/mamolog/
📞+373 (22) 909 909
📞+373 (22) 909 908
🏢Adresa noastră: bd. Moscova 16

Pentru orice detalii, lăsați-ne un mesaj

  0
   0
   Coșul
   Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
    Calculate Shipping
    Apply Coupon