Excursie pentru masori la sanatoriul Bucuria, or. Vadul lui Voda

În atenția specialiștilor în masaj, membrilor ”Clubului Masorilor Profesioniști SANCOS”!

Sanatoriu «Bucuria-Sind»

Stimați  masori, echipa de administare a ”Clubului Masorilor Profesioniști SANCOS” invita la o excursie cu caracter informativ, urmata de un master class la Stațiunea balneo sanatoriala Bucuria-Sind  din or. Vadul lui Vodă.  

În cadrul acestui eveniment, veți avea ocazia sa vedeți și să analizați pe viu o serie de proceduri orientate spre tratarea diferitor maladiilor, recuperarea și profilaxia acestora . Excursia va culmina cu MASTER CLASS în aer liber pe teritoriul unei tabere de odihnă, cu genericul "Atingeri saline pentru o stare de bine" (masaj cu sare in combinatie cu uleiuri speciale). În final, după cum v-ați obișnuit deja, vor fi dezbateri, schimb de experiență, voie bună și gustari de sezon. Tradițional, se vor elibera certificate de participare.

 

 

 Pretul  - 50 de lei

Data desfășurării evenimentului – 10 iulie, 2014.

Ora  - 10.00

Adresa - Molodova, mun. Chișinău, or. Vadu lui Vodă, str. Balneară 1.
telefon: (+373) 22 417547; tel./fax: (+373) 22 416047; mob. (+373)67430148

Toți participanții își dau întîlnire direct în fața statiunii balneare Bucuria de pe teritoriul or.Vadului lui Voda la orele 10.00.

Transport: Autobuz №31 de la str. Tighina; maxi-taxi №130, 131 de la str. Bulgară pînă la stație sanatoriu “Bucuria” Vadu lui Vodă.(pret la rutiera 7 - 9 lei)

Toți participanții sunt rugați să confirme prezența prin apel telefonic sau mesaj la numărul GSM - 069780763 – Svetlana Sîrbu.

 sasa

ALTE MATERIALE

Clinica SANCOS organizează cursuri de masaj pediatric pentru mămici sau viitoarele mămici. Prin efectuarea cursului se asigura Diploma de calificare, suport de curs, ore practice in cadrul cabinetului
Cunoaște-ți specialistul: Dicusari Meri – șef departament Centrul Medicilor de Familie, medic de familie. Astăzi îl vom cunoaște pe medic de familie Dicusari Meri – șef departament Centrul